Athlon Belgium: Katrien Furniere en Frederic Denies aangesteld als Rental Manager en Marketing & Consulting Manager

De mobiliteit van morgen vraagt om flexibele en duurzame mobiliteitsoplossingen. In dit mobiliteitslandschap dat razendsnel evolueert, is Athlon Belgium van een leasemaatschappij naar een mobility provider geëvolueerd.  Om dit verder uit te rollen en te implementeren, zijn Katrien Furniere en Frederic Denies aangesteld als respectievelijk Rental Manager en Marketing & Consulting Manager. 

Katrien Furniere: Rental Manager
Sinds 1 december is Katrien Furniere binnen de afdeling rental services verantwoordelijk voor het commercieel beleid, de klanttevredenheid en de coördinatie van de operationele activiteiten. 

Met onze rental services willen we maximaal inzetten op de toenemende flexibiliteitsnoden van onze klanten. Katrien heeft de perfecte kennis, ervaring en visie om dit, samen met het team,  verder uit te rollen en te commercialiseren.” 
Michiel Alferink, algemeen directeur van Athlon Belgium

Na 5 jaar als auditor bij Deloitte bedrijfsrevisoren te hebben gewerkt, maakte Katrien in 2009 de overstap naar Athlon als financieel analist om vervolgens door te groeien naar verantwoordelijke van de controlling afdeling.

Het zijn boeiende en uitdagende tijden in onze sector. Met onze rental-oplossingen komen we tegemoet aan de stijgende vraag naar flexibiliteit. We bieden mobiliteitsoplossingen aan van 1 dag tot 1 jaar. Daarnaast hebben we ook ons rent & roll product wat een ideale combinatie is van renting en operationele leasing. Verder werken we volop aan de vergroening van ons wagenpark, met een ruim aanbod van hybride en elektrische wagens. Allemaal oplossingen waar maar 1 vraag centraal staat: wat heeft de klant nodig?”
Katrien Furniere

Frederic Denies: Marketing & Consulting Manager
Sinds 1 november is Frederic Denies actief als Marketing & Consulting Manager. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de marketingstrategische richtingen en het verder uitbouwen van de consulting producten van Athlon Belgium.

Frederic heeft de juiste ervaring met multimodale mobiliteitstrajecten om onze klanten nóg beter te bedienen én voor de continue optimalisatie van onze diensten.”
Els Descamps, Commercieel Directeur Athlon Belgium

Frederic begon 7 jaar geleden zijn carrière bij Athlon als Business Development Manager, met als voornaamste verantwoordelijkheid de acquisitie van nieuwe klanten.

Na een onderbreking van 1,5 jaar voor een uitdaging in het kader van fietsmobiliteit buiten Athlon, vervoegde hij in 2018 opnieuw het commerciële team in het pas opgerichte Consulting departement.  Daar begeleidde hij de afgelopen periode een groot aantal klanten bij specifieke consulting trajecten.  

De mobiliteitsmarkt evolueert razendsnel en wordt steeds complexer. Onze klanten hebben daarom behoefte aan advies en ondersteuning van experten. Door middel van onze consulting diensten zoals onder andere de Athlon Mobility Profiler of het Athlon Mobility Budget helpen we hen bij de uitwerking van een duurzaam mobiliteitsbeleid.” 
Frederic Denies  

Contacteer ons
Wilma Schippers PR Consultant
Wilma Schippers PR Consultant
Over Athlon Belgium

Athlon – Getting you there.

Athlon is een van de toonaangevende dienstverleners op het vlak van voertuigleasing en wagenparkbeheer in Europa. In België zetten we zo’n 55.000 wagens op de baan, in Luxemburg 2.300. We zijn daarmee een van de grootste spelers op de Belgische en Luxemburgse leasingmarkt. Al meer dan honderd jaar ontwikkelt Athlon vernieuwende, duurzame en kostenefficiënte mobiliteitsoplossingen. Dankzij Athlon kunnen mensen zich probleemloos verplaatsen doordat ze kunnen rekenen op geïntegreerde en duurzame wagenpark- en mobiliteitsoplossingen. Athlon verlegt voortdurend grenzen en maakt zo de weg vrij voor de klanten, die graag onderweg zijn. Athlon maakt deel uit van Daimler AG. 

Meer informatie: www.athlon.com.

Athlon Belgium
Peutiesesteenweg 115
1830 Machelen