Nieuw partnership Athlon en Partena Professional

Persoonlijke aanpak centraal in ‘My Fleet’ oplossing

Athlon Belgium en Partena Professional slaan de handen in elkaar voor ‘My Fleet’, de operationele leasingoplossing voor zelfstandigen en KMO’s. Deze biedt een complete dienstverlening en komt, door middel van een persoonlijke aanpak, tegemoet aan de huidige mobiliteitsnoden van deze ondernemers.

Een leaseoplossing op maat van zelfstandigen en KMO’s
My Fleet’  werd vier jaar geleden opgestart en zal voortaan worden voortgezet als partnership tussen Partena Professional en Athlon.  De complete leaseoplossing is speciaal op maat gemaakt voor zelfstandigen en KMO’s en combineert de expertise Athlon op het gebied van leasing van bedrijfsvoertuigen en die van Partena Professional voor payrollbeheer en de wettelijke verplichtingen. 

Dit partnership met Partena Professional is gegroeid uit de jarenlange vertrouwensrelatie die we hebben opgebouwd als leasepartner voor hun eigen bedrijfswagens en cafetariaplan. We zijn dan ook zeer verheugd dat we onze samenwerking verder kunnen uitbreiden en onze expertise kunnen aanwenden in My Fleet. We kijken uit naar een hecht partnership de komende jaren.”
Els Descamps, commercieel directeur van Athlon Belgium

Persoonlijke aanpak
Mobiliteitsoplossingen én verwachtingen veranderen snel en zijn zeer persoonsgebonden. Daarom staat een persoonlijke aanpak centraal in dit nieuwe partnership. Vooraleer een klant overgaat tot de online configuratie van een wagen, worden tijdens een persoonlijk contact met een mobiliteitsspecialist van Athlon eerst de specifieke behoeften besproken. Op deze manier krijgt een klant een gepersonaliseerd advies voor de best passende oplossing. Naast het organisatorisch aspect (beheer van het contract, wijziging van bestuurder, enz.), waakt My Fleet eveneens over alle wettelijke verplichtingen zoals de btw-aangifte, fiscale behandeling, berekening van het VAA (voordeel van alle aard), berekening van de solidariteitsbijdrage en de DMFA aangifte.

Als deel van onze missie 'Ondernemen met ondernemers', zijn we 4 jaar geleden gestart met de My Fleet oplossing voor onze KMO- en zelfstandige klanten. Zodat deze meer tijd vrij kunnen maken voor hun kernactiviteiten. We merken dat onze klanten behoefte hebben aan persoonlijk advies zodat we heel gericht kunnen inspelen op hun behoeften. In Athlon hebben we hierin de perfecte partner gevonden.”
Bernard Hullaert, Chief Sales and Marketing Officer van Partena Professional

Meer informatie op: https://www.partena-professional.be/nl/zaak-starten/my-fleet

Over Partena Professional
Partena Professional is een dienstverlener met een sterke focus op ondernemerschap en personeelsbeleid. Wij ondersteunen en begeleiden starters, kmo’s en grote ondernemingen in hun administratieve processen en HR-politiek. Bij de oprichting van een bedrijf, het sociaal statuut van zelfstandigen, het loon- en personeelsbeheer van werknemers en hun kinderbijslag, medische controle bij absenteïsme, opleidingen, juridisch advies en HR-consultancy. Sinds 2012 vormen HDP en Partena samen Partena Professional. 1.500 medewerkers bedienen er ruim 200.000 bedrijven en zelfstandigen, en realiseren een jaaromzet van 150 miljoen euro. Daarmee behoort Partena Professional tot de drie belangrijkste spelers op de Belgische markt.Meer info op www.partena-professional.be

Contacteer ons
Daniel Binamé Development and Partnerships Manager Partena Professional
Daniel Binamé Development and Partnerships Manager Partena Professional
Over Athlon Belgium

Athlon – Getting you there.

Athlon is een van de toonaangevende dienstverleners op het vlak van voertuigleasing en wagenparkbeheer in Europa. In België zetten we zo’n 55.000 wagens op de baan, in Luxemburg 2.300. We zijn daarmee een van de grootste spelers op de Belgische en Luxemburgse leasingmarkt. Al meer dan honderd jaar ontwikkelt Athlon vernieuwende, duurzame en kostenefficiënte mobiliteitsoplossingen. Dankzij Athlon kunnen mensen zich probleemloos verplaatsen doordat ze kunnen rekenen op geïntegreerde en duurzame wagenpark- en mobiliteitsoplossingen. Athlon verlegt voortdurend grenzen en maakt zo de weg vrij voor de klanten, die graag onderweg zijn. Athlon maakt deel uit van Daimler AG. 

Meer informatie: www.athlon.com.

Athlon Belgium
Peutiesesteenweg 115
1830 Machelen